Made in Germany

Duitsland staat wereldwijd bekend om haar vele, uitstekende, sanitairfabrikanten. Niet alleen qua design maar ook als het om kwaliteit gaat scoort ons buurland bijzonder hoog. Het predicaat Made in Germany geeft absoluut een positieve impuls.

 

Made in Germany

Exclusief verkrijgbaar bij Plieger

Wie kiest voor Vigour kiest voor no nonsense, voor waar voor je geld. Geen onnodige opsmuk maar goed is gewoon goed!

Vigour bestaat nu uit baden, wandclosets, een fantastische kranenserie plus een uitgebreide serie accessoires en zal in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid worden.

De Duitse sanitairlijn Vigour is exclusief verkrijgbaar bij Plieger!

Exclusief verkrijgbaar bij Plieger

Een uniek assortiment voor een unieke badkamer

De missie van Vigour is om u een badkamer te laten ontwerpen die nauw aansluit bij uw levensstijl. Bij Vigour vindt u alles voor een sfeervolle badkamer, van kranen en baden tot douchewanden en wastafels. Bij Vigour bent u dankzij de vele combinatiemogelijkheden de ontwerper van uw eigen badkamer. De vijf designlijnen Cosima, White, Derby, Clivia en One hebben ieder hun eigen identiteit, maar kunnen naar hartenlust gecombineerd worden.

Een uniek assortiment voor een unieke badkamer

Uw badkamer is ons doel

Met liefde voor detail, creativiteit, jarenlange ervaring en toewijding ontwikkelen wij producten die uw persoonlijke beeld van de ideale badkamer vormgeven. Dat ziet u terug in de ontwikkeling en productie van elk afzonderlijk product. Wij geven vorm aan uw wensen. Wij geven een gezicht aan comfort. Wij geven een lichaam aan functionaliteit.

Vigour zorgt voor ruimte bij de totstandkoming van uw persoonlijke droombadkamer met een complete inrichting waar u trots op kunt zijn en waar u iedere dag van gaat genieten. Samen met uw badkamerinstallateur kunt u uw badkamer precies naar uw eigen wensen en ideeën samenstellen. Voor elke ruimte, iedere smaak en elk budget hebben wij het juiste assortiment dat zich goed laat combineren: onze designlijnen Cosima, White, Derby, Clivia en One hebben ieder hun eigen karakter en stijl. Toch zijn ze onderling goed te combineren, geheel naar uw smaak!

Uw badkamer is ons doel

Laat u inspireren in één van de Plieger toonzalen

Hoe mooi ook, plaatjes blijven plaatjes. Wij raden u dan ook aan een bezoek te brengen aan een Plieger toonzaal. Alleen daar ziet u ons prachtige sanitair vaak gecombineerd met producten van andere leveranciers. Dat maakt Plieger bijzonder. Met een scherp oog voor trends en kien op prijs/kwaliteitsverhoudingen en merkonafhankelijk stellen zij samen met u uw badkamer samen.

Laat u inspireren in één van de Plieger toonzalen