Jouw badkamer, jouw leven

Sterke persoonlijkheden die van hun vrije tijd houden en zich zonder normen en regels vrij willen ontwikkelen, willen ook geen compromissen sluiten bij het ontwerpen van de badkamer. Hun credo, de intiemste ruimte in huis moet bij het leven passen en jouw waarden, prioriteiten en gevoelens weerspiegelen. De nieuwe designlijn White van Vigour biedt exact deze vrijheid aan charismatische individualisten en brengt met soft purisme een van de populairste designtrends van deze tijd in de badkamer.

Indelingsvrijheid

White biedt een blank doek voor uw persoonlijkheid. Met op elkaar afgestemde en vrij te combineren producten voor een complete badkamer biedt de designlijn veel ruimte voor uw individuele wensen. Want bij White kiest u gemakkelijk uw lievelingsstukken uit het totale productassortiment. Combineer deze naar wens en creëer zo een uniek beeld. Dankzij deze vrijheid bent u de ontwerper van uw eigen badkamer, die precies voldoet aan uw wensen en uw persoonlijkheid.

Deze nieuwe designlijn is bekroond met de Duitse 'Plus X Award' en de internationale award 'Good Design'. De lijn onderscheidt zich door vloeiende oppervlaktes en precieze kanten en vormt zo een uitgebalanceerd totaalbeeld. De harmonie van de producten en het design van White van Vigour weerspiegelt uw persoonlijkheid en geeft ruimte voor ontwikkeling. Met de vele combinatiemogelijkheden van de White-producten kunt u krachtige accenten leggen en uw eigen badkamer zo een unieke stijl geven.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

image description

White, oogstrelend

Een genot voor huid en haar: de kranen van de designlijn White van Vigour. Dankzij een groot assortiment zijn individuele wensen (bijna) altijd mogelijk. De klassieke ééngreeps wastafelmengkraan, de bedieningsvriendelijke bad- of douchethermostaat.

Ook technisch gezien lopen de kranen van White voorop. Zo is het bijvoorbeeld bij een variant van de bad- en douchekranen mogelijk om de kraan gelijk aan de wand te monteren zonder rozetten.