Vigour Derby, verleidelijk klassiek

Derby kranen zijn de klassiekers onder de moderne badkamerinrichting. Mooi vormgegeven en van tijdloze elegantie kom je deze mengkranen en thermostaten tegen in de meest uiteenlopende situaties. De kraan verleidt met haar slanke uitloopstijl en compacte uitstraling. Ze combineert daarmee kracht en uithoudingsvermogen.

Derby

De stijl Derby heeft doorgaans zachte, ronde vormen van handvatten en uitlopen. De optimale balans tussen design en functionaliteit zorgt ervoor dat Derby kranen altijd een goede keuze zijn.

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

image description

Derby, goud voor de beste vorm

Derby is ontworpen door één designerspen en vormt daardoor eenheid. Functioneel, elegant, modern en sportief. Alle producten van Derby en Derby plus zorgen samen voor een perfecte harmonie in de badkamer. Design en techniek met keramiek stellen in deze prijsklasse een volledig nieuwe norm. Daarnaast typeert Derby zich met name door haar duurzaamheid.

image description

Kiest u voor acryl of mineraalsteen?

Derby baden en douchebakken van gegoten mineraalsteen of acryl combineren een rijk gevoel en de beste kwaliteit. Acryl is licht van gewicht, kan tot iedere gewenste vorm gemaakt worden en is makkelijk in onderhoud. Kleine butsen en krassen kunnen eenvoudig worden afgeslepen en gepolijst. Baden van gegoten mineraalsteen zijn duurzaam en robuust. Het laat zich bij de productie goed vormen. Hierdoor zijn speciale designoplossingen mogelijk.