Volop keuze in baden!

Waar zou u vandaag in willen baden? Luxe in een vrijstaand ovalen bad zoals Marie Antoinette ooit deed? In een ruim hoekbad genieten van een exotisch verzorgend bad net als Cleopatra? Of liever wegdromen in een duobad? U mag het zeggen. Cosima badkuipen biedt u ongekende mogelijkheden. Of het nu gaat om grote hoekbaden, naar het lichaam gevormde baden of trapezebaden voor fijne baduren voor twee, Cosima vindt haar plek wel in uw badkamer! Alle baden zijn leverbaar in verschillende vormen en maten.

Sanitairacryl, lekker aan de voeten!

Cosima douchebakken garanderen de dagelijkse ontspanning voor uw zintuigen. Wanneer het water over uw hoofd en lichaam stroomt, vergeet u haast dat u op een douchebak staat. Want Cosima douchebakken zijn gemaakt van het aangename materiaal sanitairacryl, dat erg comfortabel aanvoelt.

Qua vorm kunt u kiezen uit zeven modellen in meerdere afmetingen. Van varianten met panelen tot gelijkvloerse uitvoeringen, er bestaat een passend model voor elke ruimte. Uiteraard zijn deze van premium kwaliteit en functionaliteit.

Hoe kunnen wij u verder helpen?