Vigour Clivia, mooi zonder poespas

Goede kwaliteit hoeft niet altijd gecompliceerd te zijn. Dit geldt ook voor de producten van Clivia. Wie van heldere eenvoud zonder opsmuk houdt, wie wil vertrouwen op betrouwbare techniek met intelligente details en wie producten zoekt die harmonieus samengaan in de badkamer; voor hen levert Clivia het passende programma. Klein, groot, met schuine wanden of juist weinig licht, Clivia haalt het beste uit uw badkamer!

De naam van de designlijn is afgeleid van de plant Clivia - net als de mooie kamerplant met zijn oranjerode bloemen zijn ook de producten van Clivia makkelijk in onderhoud, robuust en duurzaam. Met een solide functionaliteit in combinatie met de aantrekkelijke vorm levert Clivia alles wat een badkamer nodig heeft. De belangrijkste eis hier is de gebruiksvriendelijkheid voor een rationele- en comfortabele badkamerindeling.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

image description

Clivia kranen, stoere eyecatchers

Met hun duidelijke outfits komen Clivia kranen in elk opzicht goed voor de dag. Verbindende designelementen zorgen voor een harmonieus uiterlijk en de rechte, stoere structuur belooft lange en onbezorgde badkamermomenten. Hiermee kunt u ook met een kleiner budget kiezen voor een kraan van goede kwaliteit, die tevens bestand is tegen de meest veeleisende blikken.

Clivia kranen verbinden hun jonge, geometrisch precieze vorm met fijne lijnen. Conische punten leggen dynamisch-sportieve accenten, de boog tussen het voetstuk en de onderkant van de uitloop zorgt voor zachtheid. Hiermee is Clivia het prototype van een moderne kranenlijn.